797
Genel

Makro Proaktif’ler dünyanın her köşesine hizmet götürecek!

Makro Teknik, “Size Daha Yakınız” stratejisi ile hareket etmeye devam ediyor. 1990’lı yıllardan gelen tecrübesi ile gerçekleştirdiği Pazar araştırmalarını analiz ederek gelecek dönem yol haritalarını oluşturuyor. 2010 yılı ilk aylarında Makro Teknik Express’leri hayata geçirdi ve ilk etapta Antalya, Adana, İstanbul, Gaziantep, Batman illerinde faaliyetlerine başladı. Yıl sonuna kadar sayısını 10’a çıkarmayı planladığı Makro Teknik Express’ler ile şantiye ve ustaların ihtiyacı olan her ürün tek bir çatı altında müşterilere ulaştırılmaya başlandı.

14 Mart 2017

Makro Proaktif’ler dünyanın her köşesine hizmet götürecek!

Makro Proaktif’ler dünyanın her köşesine hizmet götürecek!

 


2010 yılı ikinci yarısı ile birlikte bu stratejinin ikinci ayağı olan Makro Teknik Proaktif’ler devreye girdi. Makro Teknik Proaktif, sektörde tecrübeli, müşterileri tanıyan, ürünleri tanıyan, bilgi birikimi olan, donanımlı bireylerden oluşuyor. Bu proje  “size daha yakınız” prensiyle hizmetin bir ileri uzantısıdır. Matris organizasyon olarak adlandırılan bu sistemin temeli gerek yurt içinde gerekse yurtdışında müşterilere ulaşan mobil unsurlardır.

Makro Proaktif, ilk olarak Arap coğrafyasında oluşturulmuştur. Suriye, Irak, İran, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan gibi ülkelerden sorumlu olacak Makro Proaktif Ağustos ayı itibariyle görevine başladı. 

Makro Proaktif sistemin kılcal damarlarıdır, mobildirler ve arkalarında Makro Teknik’in tecrübesi ve gücünü taşırlar. Sermaye koymaya gerek olmadan iş kurmak ve iş yapmak, kazanç sağlamak isteyen, Makro Teknik etik değerleri ve ilkeleriyle paralel, sektörü tanıyan ve kendine güvenen her adaya kapılarını açan Makro Teknik yeni bir iş modeli ile istihdam yaratmaktadır.