713
Genel

Makro Teknik 10 – 13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium’da düzenlenen Sodex Fuarına Katılımını gerçekleştirdi.

31 Mayıs 2017

Makro Teknik 10 – 13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium’da düzenlenen Sodex Fuarına Katılımını gerçekleştirdi.

Makro Teknik 10 – 13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium’da düzenlenen Sodex Fuarında düzenlenen Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı’na katıldı.

Makro Teknik, sektördeki gelişmeleri takip ederek yurt içinde ve dışında organize edilen sektör fuarlarına çok önem vermektedir. Gerek katılımcı gerekse ziyaretçi olarak fuarlara iştirak ederek, müşterilerine yakınlaşmakta, yeni fikirlerin ve iş potansiyellerinin oluşmasını sağlamaktadır. Makro Teknik Kurucusu Nurettin Özdemir “Biz ‘Bu Dünya Hepimizin’ konsepti ile sürdürülebilir ve sürekliliği olan projelerle yolumuza devam ediyoruz. Stant tasarımımızın ana teması da budur. Üretici, tedarikçi, satıcı kimliklerimizle ve Makro Express sistemimizle dünyaya açıldık. Fuarlar ve kongreler uzun vadeli düşünülmesi gereken etkinlikler ve sektörde kalıcı sağlam aksiyonlar almamıza neden oluyor. Sodex’in başarılı organizasyonu ile bu etki daha da büyüyor. Makro Teknik olarak stratejilerimizi uzun vadeli yaparak ilerliyoruz. Örnek olarak Makro Teknik Express, pazar analizleri sonucunda ortaya çıkan son 4-5 yılda geliştirerek hayata geçirdiğimiz bir projedir. Yurt içinde ve yurt dışında kısa sürede başarılı olmasının temelinde de bu vardır.” dedi.