1845 Görüntüleme
Genel

EMO AYVAZ, FIKE MARKASI İLE YOLA DEVAM EDİYOR

EMO AYVAZ, FIKE MARKASI İLE YOLA DEVAM EDİYOR

11 Ağustos 2016

Emo Ayvaz, FIKE markası ile yola devam ediyor

Yüksek riskli endüstriyel tesislerinin yangın algılama ve söndürme sistemlerinde uzman Emo Ayvaz, dünyanın bir numaralı gazlı söndürme sistemleri firması FIKE ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre şirket; Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın önemli pazarlarında lider olarak faaliyet gösteren FIKE ürünlerinin satışı konusunda Türkiye’de yetkili tek isim olacak.

Emo Ayvaz, UL listeli ve FM onaylı FM200 (HFC227ea) ve FE-25 gazlı söndürme sistemlerindeki tüpleri FIKE’ın İngiltere’deki UL/FM onaylı dolum tesisinden kısa sürede teslim imkanı sunuyor. Bilindiği üzere ürün ve sistemlerindeki FM onayının geçerli olabilmesi için, silindir dolumlarının FM onaylı dolum tesisinde yapılması gerekiyor. FIKE’ın patentli rupture diski(Patlatma diyaframı) sayesinde hızlı, etkin ve güvenilir çözümler sunuluyor. Şirketler arasındaki bu distribütörlük anlaşması sayesinde Emo Ayvaz, FIKE’ın ürün gamında bulunan LPCB onaylı Proinert gazlı sistemleri ve UL listeli/FM onaylı CO2, Argonite ve Inergen sistemlerini de sektörle buluşturmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Emo Ayvaz Genel Müdürü Hatice Zehra Tonyalı; Emo Ayvaz’ın yangın algılama ve söndürme sistemlerinde tüm gereksinimleri tek elden sağlamak misyonuyla hareket ettiğini ve bu bağlamda FIKE iş birliklerinin çok önemli olduğunu söyledi. 2015 yılında vizyonunu tazelediklerini ve dünya kalitesinde yangın önleme sistemlerini optimum maliyetlerle sektöre sunma hedeflerine yoğunlaştıklarını dile getiren Genel Müdür, “Enerji, lojistik, ulaşım, gaz ve petrokimya gibi sektörlerdeki yüksek riskli endüstriyel tesislerin yangın güvenliği konusunda uzmanız. Dünya standartlarında çözümler gerektiren ulusal ve uluslararası birçok dev projede Emo Ayvaz imzasını bulabilirsiniz” diye ekledi.

Endüstriyel pazarda faaliyet gösteren yangın firmaları arasında ilk 3’te olduklarını ve kalite çıtasını hep yukarı doğru taşıdıklarını belirten Hatice Zehra Tonyalı, amaçlarının rakiplerinin de standartlarını da geliştirerek müşterilerine daha doğru hizmet verebilmek olduğunu söyledi. Yangın algılama ve söndürme sistemleri sektörünün gelişen ve sürekli büyüyen bir sektör olduğunu dile getiren Tonyalı, “FIKE iş birliği sayesinde daha güçlüyüz ve Türkiye yangın sektörünü ileri taşımak için güçlü iş birliklerine imza atmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.