1644 Görüntüleme
Genel

Hisense, ÜNTES VRF Güvencesi İle Türkiye’de

Üntes 2016 yılı itibarı ile, günümüz kalite ve verimlilik ihtiyaçlarına odaklanan Hisense markasının, Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu.

30 Ocak 2017

Üntes, Hisense’in Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu.

Üntes 2016 yılı itibarı ile, günümüz kalite ve verimlilik ihtiyaçlarına odaklanan Hisense markasının, Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu.

Üntes yetkilileri, “Bu işbirliğiyle dünyanın sayılı klima üreticilerinden Hisense’in ürünlerini Üntes garantisi ile tüketicilerimizle buluşturacağız. Hisense’in dünya çapında sunduğu yeni teknolojiler bundan sonra Türkiye pazarında da yer alacak. Hisense ürünlerini, Üntes’in yarım asıra uzanan tecrübesi, VRF ve split klima pazarına odaklanan güçlü ekibi ve yaygın bayi-servis ağı ile Türkiye’nin her noktasına ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

1969’da Çin'de kurulmuş elektronik devi Hisense ile Japon teknoloji ve iklimlendirme devi Hitachi’nin 2002 yılında beraber kurduğu Hisense Hitachi Air-conditioning Systems fabrikası Hisense ve Hitachi markaları altında VRF sistemleri üretimi yaparak dünya genelinde satışını gerçekleştirmektedir. Toplam 113.000m2 kapalı alanı bulunan Hisense Hitachi fabrikasında 200’ü Ar-Ge bölümünde olmak üzere 2400 personel çalışmaktadır. 1.600.000 ünite kapasiteli fabrika Hitachi’nin yurt dışındaki en büyük merkezi klima sistemleri fabrikasıdır.

Marka gelişim stratejisi doğrultusunda 2016 Avrupa Kupası ve F1 Redbull takımı sponsorlukları bulunan Hisense, Türkiye pazarındaki marka çalışmalarına Üntes ile devam edecektir. Avrupa’daki en büyük VRF pazarına sahip olan Türkiye, Hisense için stratejik öneme sahiptir. Bu pazara Üntes gibi sektörün en önemli oyuncularından biri ile girerek pazarda güçlü bir yer edinmeyi hedeflemektedir.
Kurulduğu günden bu yana, Türkiye iklimlendirme sektörünü kalite ile buluşturan Üntes, VRF sistemlerinde Hisense markasını tüketici ile buluşturarak istikrarlı büyümesini, VRF pazarında da sürdürecektir.