1560 Görüntüleme
İSTANBUL'UN YENİ HAVALİMANINDA SYSTEMAİR HSK TERCİH EDİLDİ

Genel

İSTANBUL'UN YENİ HAVALİMANINDA SYSTEMAİR HSK TERCİH EDİLDİ

İSTANBUL'UN YENİ HAVALİMANINDA SYSTEMAİR HSK TERCİH EDİLDİ

17 Şubat 2017

İstanbul’un yeni havalimanında Systemair HSK tercih edildi

Cumhuriyet tarihinin en büyük altyapı projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Systemair ürünleri de şantiyede yerini almaya başladı. Systemair HSK satış ve iş geliştirme ekiplerinin 3 yıldan fazla süren özverili çalışmaları sonucunda toplamda  531 adet FL NG serisi klima santrali ve 5.630 adet fan-coil ünitesinin satışı gerçekleşti.

Projede yer alan ürünler Türkiye Fabrikası’nda üretilen yeni nesil FL NG klima santrallerinden ve Fransa Fabrikası’nda üretilen EUROVENT sertifikalı KOG ve VH serisi fan-coil ünitelerinden oluşuyor. Klima santrali ve fan-coil ürünlerinde Systemair markasının seçilmesindeki en büyük etkenler; yüksek mekanik ve termal verim, uluslararası standartlara uygun üretim ve sertifikasyon, estetik dizayn ve Systemair HSK’ya duyulan güven olarak sıralanıyor.

Dünyanın farklı noktalarındaki 350'den fazla destinasyona uçuşların gerçekleştirileceği dev havalimanı şantiyesinde geçtiğimiz günlerde 3 bin 750 metre uzunluğunda, 60 metre genişliğindeki ilk pistin yapımına başlandı. Çalışmaların aralıksız devam ettiği şantiyede ana terminal binası da hızla yükselmeye devam ediyor. Dört fazdan oluşacak havalimanın ilk fazının 2018 yılında açılması planlanıyor.