2837 Görüntüleme
Genel

Mart Ayında Düzenlenecek ISH 2015’e Geri Sayım Başladı

Mart Ayında Düzenlenecek ISH 2015’e Geri Sayım Başladı

20 Ocak 2015

Messe Frankfurt tarafından iki yılda bir düzenlenen ISH 2015, Uluslararası Banyo Ekipmanları, Bina, Enerji, Klima Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerjiler Fuarı, 10-14 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar öncesinde 4 Aralık tarihinde Grand Hyatt İstanbul’da ISH Fuarı Basın Toplantısı yapıldı. Toplantıya, ISH yetkilileri ve İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Poyraz'ın yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Poyraz yaptığı konuşmada; ISH Fuarı'nın geçmişten bu güne gelişmelerini anlatarak toplantı için ISH Fuarı yetkililerine teşekkür etti. İklimlendirme sektörünün Türkiye'de çok gelişmiş ve örgütlü olduğunu ifade eden Poyraz, gelecekte partner ülke olarak Türkiye'yi görmelerini talep etti ve Türkiye'de ciddi manada yabancı sermayenin faaliyet gösterdiğini, bir çok Alman firmasının da yer aldığını ekleyerek 95 Türk firmasının katılacağı ISH 2015 fuarının başarılı geçmesini diledi.

Messe Frankfurt Genel Müdürü Wolfgang Marzin; “ISH, kaynakların
korunması, yenilenebilir enerjilerin kullanılması, demografik değişim ve bunun su ve enerji alanında beraberinde getirdiği değişen şartlar gibi geleceğin yön belirleyici konularının simgesidir” diyor.

ISH, Avrupa'nın enerji etkin ürünler ve yenilenebilir enerjileri kullanarak enerji tedarikine mevcut bağımlılıklardan nasıl kurtulunabileceğine yönelik teknolojiler ve çözümler sergiliyor.