235 Görüntüleme
Genel

Öğrencilere, profesyonellere ve kendini eğitmeye açık herkese havalandırmanın inceliklerini sunan S&P Akademi’nin 2018 2. Dönemi başladı.

Öğrencilere, profesyonellere ve kendini eğitmeye açık herkese havalandırmanın inceliklerini sunan S&P Akademi’nin 2018 2. Dönemi başladı.

5 Kasım 2018

Türkiye’de işgücü kalitesini artırmayı, havalandırma sektörünün standartlarını yükseltmeyi hedefleyen S&P Akademi, onlarca yıllık bilgi birikimi ve deneyimlerini, 4 yılı aşkın süredir konusunda uzman sektör profesyonelleri tarafından öğrenmek isteyen herkese ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor.

 

2018 2. dönem ilk eğitimi 20 Ekim’de, S&P AFS’nin Beysan’da ki binasında gerçekleştirildi. Alize Mühendislik ekibinden Cüneyt Tecer ve Gökhan Tekkeli, konuk eğitmen olarak “Endüstriyel Mutfaklarda Havalandırma ve Filtrasyon” eğitiminin sunumunu gerçekleştirdi. Oldukça verimli ve yoğun geçen eğitime, projecilerden mühendislere, satış uzmanlarından öğrencilere kadar havalandırma sektörünün içinde yer alan veya sektöre yeni giriş yapmak isteyen bir çok farklı profilden insan katıldı. Katılımcılar, katıldıkları eğitimin sonunda isimlerine ve eğitime özel olarak düzenlenmiş katılım sertifikası almaya hak kazandılar.

Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde toplamda 3 eğitime katılanlar, havalandırma konusunu temel kavramlarından önemli detaylarına kadar kapsamlı bir şekilde ele alan “Pratik Havalandırma Kılavuzu” kitabını ücretsiz olarak almaya hak kazanacak.

 

S&P Akademi 2018 2. Dönem eğitim konularını ve tarihlerini aşağıdaki tablodan inceleyebilir, akademi.solerpalau.com.tr adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

 

- 3 Kasım 2018 / Havalandırma Sistemlerinde; Ses, Gürültü ve Titreşim

- 17 Kasım 2018 / Kapalı Otoparklarda Havalandırma ve Jet Fanlar

- 1 Aralık 2018 / Kayış Kasnaklı Fanlar

- 1 Aralık 2018 / Patlama Güvenliğinin Temel İlkeleri ve Ex-Proof Fanlar

- 15 Aralık 2018 /Motorlarda Verim ve Motor Koruma Sınıfları - ErP ve EC Motorlu Fanlar

- 29 Aralık 2018 / İhtiyaç Kontrollü Havalandırma

- 29 Aralık 2018 / Sistem Etkisi

- 12 Ocak 2019 / Havalandırma, Hava Miktarı ve Hava Kanalı Hesapları

- 26 Ocak 2019 / Fanlar, Fanlı Cihazlar, Fan Seçimi ve Kanunları, Fanlarda Debi Kontrolü

- 9 Şubat 2019 / Flexible Hava Kanalları