1324 Görüntüleme
Genel

TEKNİK YAYINCILIK'TA YENİ DÖNEM...

Teknik Sektör Yayıncılığı B2B Medya'ya devredildi.

16 Ocak 2017

Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye iş dünyası yayıncılığının duayen ismi, dergilerimizin sahibi Süleyman Bulak; Ekim ayında gerçekleşen anlaşmayla, 28 yıldır yayıncılık faaliyetlerini başarıyla sürdürdüğü “Doğalgaz”, “Tesisat”, “Yangın ve Güvenlik”, “Enerji ve Çevre Dünyası”, “REHVA Journal” dergilerini bünyesinde barındıran Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. hisselerinin tamamını B2B Medya Genel Müdürü İsmail Ceyhan’a devretti.

Türkiye’de doğalgaz, tesisat, yangın ve güvenlik ile enerji ve çevre sektörlerinin gelişmesinde, pazarın sağlıklı büyümesinde katkıları olan, sektörel derneklerde önemli bir misyonu yerine getiren Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş., iş dünyası yayıncılığının saygın bir mensubu olarak yıllar içinde çok önemli başarılara imza attı. Alanlarının ilk dergilerini yayımlamasının yanı sıra sektörel derneklerle işbirliği içinde yalıtım, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat ve enerji alanlarında pek çok sempozyum ve kongre düzenledi.

Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. bünyesinde yayımlanan dergiler 28 yıllık bir sektör hafızasına, tarihin tanıklığına sahip olmasının yanı sıra güncel haberlere, teknolojik yeniliklere, önemli röportajlara, referans makalelere yer vererek günümüzün de ilgiyle takip edilen iş dünyası yayınları olarak dikkat çekiyor. Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. dergilerinin çok önemli bir üstünlüğü de düzenlemiş olduğu sempozyum, kongre ve fuarlardan kazandığı, Türkiye’nin alanında en büyük adres bankasına sahip olması. Güncelliğini koruyan altmış bine yakın firma adresi ve seksen bini aşkın sektör profesyonelinin iletişim bilgileri dergilerin etki gücünü destekliyor.

Yeni yayın dönemine denk gelen bu gelişme ile Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. bünyesinde yayımladığımız dergilerimiz, geleneğinden aldığı güç ve yenilenmenin getirdiği dinamizm ile “İlkeli, tarafsız, güvenilir yayıncılık” markası B2B Medya altında geleceğe hazırlanıyor. Dergilerimiz, yayın yaptığı sektörlere ve değerli okurlarımıza sektörel bilgiye ulaşmanın hızlı ve güvenilir iletişim kanalı olmaya devam edecek.

B2B Medya Genel Müdürü İsmail Ceyhan, Ekim ayında gerçekleşen hisse devriyle B2B Medya markasının Türkiye’nin lider sektörel yayın markası olduğunu belirterek: “23 yıllık sektörel yayıncılık hayatımın çok önemli bir döneminde aynı alanda yayınlar çıkardığımız değerli büyüğüm Süleyman Bulak beyefendinin yayın yaptığı sektörlere emanet ettiği dergilerinin sahipliği için beni düşünmesinden çok büyük onur duydum. Türkiye’nin doğalgaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat, yangın güvenlik, enerji ve çevre sektörlerinin gelişmesinde unutulmaması gereken önemli katkıları olan dergilerimizin daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. TSY ekip arkadaşlarımla birlikte daha da büyüyüp zenginleşen B2B Medya ailesinin ilkeli, tarafsız, saygın ve güvenilir yayıncılığın önde gelen temsilcisi olarak sektörlere katkısının artacağını, sektörel paydaşlarımızın da dergilerimize verdiği desteğin artarak devam edeceğini düşünüyor ve umuyorum” ifadelerini kullandı.

B2B Medya hakkında

1996 yılında yayın hayatına başlayan “Yalıtım” Dergisi’nin yanı sıra “Su ve Çevre”, “Çatı&Cephe”, “Boat Builder Türkiye”, “Tersane” ve “Yeşil Bina” dergileriyle birlikte Ytong, Çuhadaroğlu, Austrotherm ve EPSDER gibi önemli kurumların dergilerini de yayınlayan B2B Medya, ayrıca “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri” ile “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri”ni de organize ediyor. Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş.’yi bünyesine katan B2B Medya, hazırladığı 20’ye yakın dergi ile ülkenin en önemli yayın gruplarından birisi haline geldi.

İsmail Ceyhan kimdir?

1961 yılında Bolu-Göynük’te doğan İsmail Ceyhan, orta öğrenimini Haydarpaşa Lisesi’nde, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde (1982), yüksek lisansını ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde (1985) tamamladı. Aynı okulda doktora eğitimine başlayan Ceyhan, 1984’te Doğa Reklamcılık Koll. Şti.’nin, 1991’de Doğa Ajans’ın ve 1996’da Doğa Yayıncılık Ltd. şirketlerinin kurucu ortağı olarak görev aldı. Doğa Ajans ve Doğa Yayıncılık şirketlerinin Genel Müdürlüğünü 2009 yılı Ekim ayına kadar sürdüren Ceyhan, üyesi olduğu Basın Yayın Yüksek Okulları Mezunlar Derneği BAYMED’in, (İLMED) 1990-1991 dönemi yönetim kurulu başkanlığını da yaptı. 2009’da çalışma arkadaşlarıyla birlikte İş Dünyası Yayıncılık Tanıtım Tic. Ltd. Şirketi’ni kuran İsmail Ceyhan ayrıca sektörel yayıncı kuruluşların üyesi olduğu Sektörel Yayıncılar Derneği SEYAD’ın da kurucu başkanı