2643 Görüntüleme
Genel

Danfoss Türkiye Deneyimli Ekibini Yeni Yaptığı Atamalarla Daha da Güçlendirdi

Danfoss Türkiye Deneyimli Ekibini Yeni Yaptığı Atamalarla Daha da Güçlendirdi

12 Mart 2015

Danfoss Türkiye, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için profesyonel çalışan kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Danfoss Türkiye Pazarlama Müdürlüğüne atanan Murat Atasayar; Boğaziçi üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Sabancı Üniversitesi Executive MBA yüksek lisans mezunu. Atasayar, 2 yıl otomasyon mühendisliği tecrübesinin ardından, 8 yıl süre ile bilişim ve tüketici elektroniği sektörlerinde pazarlama alanında çalıştı.

HVAC sektörünün deneyimli isimlerinden Makine Yüksek Mühendisi Sencer Erten ise Danfoss Türkiye Isıtma Bölümü Teknik Eğitim ve Servis Müdürü olarak atandı. Profesyonel kariyerinin dışında HVAC sektörünün önemli meslek kuruluşlarında da görev alan Sencer Erten, GÜNDER (Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu) Türkiye Bölümü Yönetim Kurulu Üyeliği, DOSİDER (Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği) Teknik Komite Üyeliği ve ICAT (Uluslararası Termodinamik Uygulamalar Merkezi Derneği) Üyeliklerinde bulundu.
 
Danfoss Türkiye Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü görevine Emrah Şahin atandı. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği lisans eğitimi alan ve sonrasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Executive MBA ve Yeditepe Üniversitesi MBA programlarını tamamlayan Emrah Şahin, lojistik, satış sonrası servis, CRM ve müşteri destek merkezi konularında tecrübe sahibi.